Halbal 2012

Så bliver der igen inviteret til halbal i Engesvang.

Lørdag d. 4. februar 2012 er der lagt op til et brag af en fest, når Engesvang Hallen inviterer til halbal. Bestyrelsen har allieret sig med nogle af byens bedste, og mest rutinerede festarrangører, som er kendte både fra Hedefest og halbal arrangementer.

Det understreges, at det skal være en fest for hele byen, og derfor er musikken valgt med omhu, således at alle kan få en god oplevelse.

Musikken leveres af: Six Pack                                                 

Six Pack hører til blandt eliten når der tales om party- og kopibands samt danseorkestre.

Der er tale om et superstærkt live band, der virkelig kommer ud over scenekanten.

Der bliver serveret en lækker 2 retters menu fra Tapas Away i Bording.

Her er alle tiders mulighed for en glad aften sammen med naboer / venner / arbejdskammerater. Det er jo også en fin lejlighed for tilflyttere, til at blive en del af fællesskabet.

Hallens bestyrelse har den målsætning, at der skal være et stort halbal ca. hvert andet år, – primært for at skabe den gode stemning, og sammenhold i byen.

Det kan så være til fordel for et konkret projekt, eller som støtte til en ide fra en af byens mange ildsjæle. Halballet i februar 2012 kalder vi Vol. 1.

Engesvang er god til at feste Forrige gang der var halbal var et led i indsamlingen til et nyt motionscenter. 500 mennesker deltog, og overskuddet var medvirkende til at der blev bygget et motionscenter, som har vist sig at være en kæmpesucces – til glæde for hele byen.

Eller sidste gang, – hvor det var en støttegruppe fra plejehjemmet, som samlede penge ind til en bus. Denne bus blev også realiseret, og benyttes i dag flittigt til at køre ture med beboerne på plejehjemmet.

Der er selvfølgelig også en chance for at festen giver overskud denne gang.

Dette skal komme til gavn  for alle hallens daglige brugere. Der er flere ønsker fra Engesvang boldklub og Hallens bestyrelse om moderniseringer og forbedringer både inde og ude. Det er vigtigt for en by som Engesvang, at der er et samlingssted for både børn – unge – og voksne. Og så vil vi selvfølgelig gerne at de faciliteter vi tilbyder, er indbydende og velholdte.

Billetterne sælges fra midten af november:

Billetterne kan købes hos i Engesvang hos Spar, Brugsen, Hallens cafeteria og Den jyske Sparekasse i både Engesvang og Bording. Derudover traditionen for, at ”private billetsælgere” kommer og banker på din dør.

Billetterne kan også købes som Gavekort. Mange firmaer mangler ofte en julegave til deres ansatte, og så vil det da være en rigtig god ide at forære dem et gavekort til Halbal. Ligesom ideen kan bruges til ham eller hende der har alt.

Vi, i Hallens bestyrelse, glæder os til at se jer til halbal i det nye år.

dit lokale sportscenter